dilluns, 2 de març del 2015

EXPOSICIÓ A FCAFE!

La classe d’avui en Educació del Moviment ha sigut totalment diferent a allò al que estem acostumats, ja que hem sigut totalment protagonistes de la classe. En aquesta sessió hem realitzat una exposició dels pòsters que havia fet cada grup relacionats amb l’assignatura, més concretament de les concepcions del cos i del moviment. A més hem hagut de puntuar a cadascun dels grups, inclosos nosaltres mateixos, així hem aconseguit interioritzar conceptes a través d'aquesta experiència que mai oblidarem.

A continuació, vaig a fer una recopilació de tots els treballs que s’han exposat a classe, fent alguna xicoteta reflexió personal dels que m’han semblat millors.

El grup 1, ens ha presentat el següent pòster: 

Aquest pòster és un dels que més m’ha agradat, principalment perquè és un collage molt conseguit, amb unes imatges que semblen extretes de revistes i amb un text molt sintetitzat que les explica i que es troba incrustat en la foto artísticament; sense oblidar que totes estan relacionades entre sí i que s’expliquen per sí mateix, a més de que en conjunt, expliquen clarament el significat del pòster: No en tots els llocs del mon ser gros està mal vist, de la mateixa manera que no sempre ha existit aquest ideal de bellesa, el qual no és compartit per totes les persones de la mateixa manera.

El grup 2, ha presentat: 


El grup 3, ha presentat: 


Aquest pense que és un dels millors, ja que ha aconseguit captar l’atenció de tota la classe instantàniament, al mateix temps que explicar el seu significat sols amb una simple mirada i que sens dubte es tracta d’un tema d’interés actual i amb prou controvèrsia: l’evolució de les peces de roba íntimes de les dones en les últimes dècades i el que açò significa en relació amb l’evolució de la concepció corporal tant del seu cos per a elles com la concepció d’aquest per als demés. 

El grup 4, ha realitzat el següent: 


El grup 5 ha presentat aquest pòster: 


El meu grup (6) hem realitzat el següent treball, que explicaré en una entrada diferent.


El grup 7 presentava el següent treball: 


El grup 8 ha dut a terme la següent presentació: 


El grup 9 ha realitzat aquest pòster: 


El grup 10 presenta aquest treball


Aquest és un altre dels que m’ha agradat, sobretot per l’impacte que m’ha provocat. Un impacte que pense que els creadors del pòster buscaven per a aconseguir explicar aquest treball i és que la Barbie ha sigut el model a seguir en moltes cultures per a als cossos especulars, com es veu il·lustrat en les fotos de homes i dones totalment operats per a tractar de parèixer-se, tant a Barbie en les dones com a Kent en els homes i resulta interessant que després de 50 anys aquest model comence a decréixer.

El grup 11 realitzava el següent pòster: 




Aquest és l'últim que comentaré, es tracta d’un altre que m’ha semblat interessant, sobre tot per la seva originalitat, diferent a tots els demés i per supost per la gran feina que deu d’haver sigut dibuixar i pintar tot aquest llibret a mà. D’altra banda m’ha semblat encertada la presentació escollida per al tema, ja que així es veia clarament en cada dibuix de cada pàgina, la diferència entre el cas d’una xiqueta i de l’altra, al temps que feia reflexionar al lector orientant-lo i ajudant-lo cap a la resposta i els conceptes buscats.


El grup 12 ha presentat aquest treball:


El grup 13 ha dut a terme aquesta presentació: 


El grup 14 ha presentat aquest pòster:


El grup 15 realitzava aquest pòster:


Finalment, el grup 16 presentava aquest pòster:




1 comentari:

  1. Pense que has realitzat una bona recopilació de tots els pòster, es molt completa per a realitzar consultes, sobre els treballs de tots els companys, bon treball.

    ResponElimina